Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co się dzieje z tą grą ?

MISIEK2324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam do was pytanie ; Co się dzieje z tą gra ??

Porównując poziom ludzi w danych ligach to jakieś żarty - . -

Dzisiejszy poziom mg to poziom s4 dwa lata temu

Dziennie z pięciu meczy zagranych , minimum pięć osób na wh ^^ ( sprawdzałem z ciekawości demka meczy przez tydzień , ludzie wcelowują się przez ściany , ruszają się jak boty ale zawsze na głowę ma nacelowane ^ 0 + to śmieszne uciekanie 1v1 1v2

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Wszytko w porządku , oprócz tego , że teraz grając solo jesteś w stanie wygrać jeden na dziesięć meczy ^ .^

Maksymalnie jaką range miałem to mge i tam niby , że coś ludzie graja nie wliczając wh^

Ludzie chodzą i oglądają ściany zamiast strzelać

Co to ma być ?

Opublikowano

MG to S4? xD A te wszystkie rangi od silvera do global elity są puste, nie? Wszystko jest z nią w porządku. :)

Zdziwiłbyś się, Silvery/Goldy grają czasem lepiej od osób w MG-DMG. I nie jest to normalne, czasem mam wrażenie że te rangi są przyznawane losowo.

Za duży hype na nią się zrobił, ludzie czitują nie da się grać. To jest śmieszne że Valve nie może poradzić sobie z cheaterami, a ESEA robi to kiedy chce i jak chce.

Legenda
Opublikowano

Cheatów jest coraz mniej. Podludzie będą płakać bo nie mogą awansować, a nie są wstanie zrobić 20 fragów, ale będą obwiniać innych. Ja od kiedy gram na globali trafiłem tylko na jednego oszusta, a wy na niższych rangach macie ich pełno. Idioci leczcie się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeżeli cheatów dla Ciebie to O.K, lecz ich JEST więcej z każdym banem. Jak to się mówiło? Zbanujesz jednego, a na jego miejscu będzie dwóch? Chyba tak to szło.

Valve nie umie poradzić sobie z cheaterami, taka prawda. Jakby patrzeć z ich strony, to cheater dostanie bana i kupi nowego CS-a, czyli hajsy do steama lecą, co za tym idzie są szczęśliwi bo zarobili pieniądze.

Opublikowano

Prosze bardzo :) Drugi raz spadek z MGE (Mialem awans , 5 wygranych 2 lose i w tym 2 losie spadek..)

ne0Fb.jpg

Serio poziom na tych rangach jest jakis popierdolony i to rowno..

Dobiera jakis czystych debili ktorzy nic nie ogarniaja..

8kHod.png

Opublikowano

nie wydaje mi się. Poziom w csie raczej spadł. Gra się o wiele łatwiej i to jest spowodowane raczej boostowaniem i graniem na smurf kontach. Niskie rangi wskoczyły wyżej i teraz już praktycznie nie słyszy się o tym, że ktoś ma silvera. To, że ludzie nie trzymają poziomu podziękuj tym co dają promocje na cs:go. Bardzo dużo osób ma dodatkowe konto i gra sobie za przeproszeniem na wyjebaniu. Widać to nawet po samych streamerach i youtuberach, którzy prowadzą te swoje śmieszne serie.

Z mojego doświadczenia wiem, że kiedyś grając solo ciężko było mi wygrać i wycarrować team. Przeważnie kończyło się to tak po połowie: na 5 wygranych były 3 porażki. Teraz jest to strasznie proste, a przynajmniej na poziomie LEM'a. Ogólnie przeciwników dobiera strasznie słabych i naprawdę jestem w szoku, bo w tym momencie MGE/DMG/LEM to jest jedno i to samo. 1 z 5 używa smoke, połowa nie potrafi kontrolować full auto z ak, a o komunikacji już nawet nie wspomnę. Nie wydaje mi się, aby cheaty były w niskich rangach.

Opublikowano

valve się cieszy , nie to , że nie mogą sobie dać rady z " cheaterami " im się nie chce ; Co to za problem dla takiej organizacji ? Dlaczego mają se martwić " cheaterami " dla nich to żyła złota .

up nie do końca , przynajmniej przy moim szczęściu kończę mecz 18/10  22/3 , jednak trafiam do swojego teamu maksymalnie jedna osobę która da info i moze coś zabije a przeciwny team  3/4/5 team i 1/2 random ^^

Opublikowano

A mnie śmieszy wasz tok rozumowania

Przecież teraz do orła można mecz samemu wygrać a potem już nie musisz po prostu bo zawsze ktoś z twojego teamu umie też cos strzelic.A jak grasz ponad tą range to we 2 wygracie. Do tego poziom tak spadł ,ze na szeryfach są takie cieniasy ,że nie chce się wierzyć.A co do cheaterów to jest ich mało.Nawet jeżeli ktos jest odpalony to nie siedzi w kałachu chyba nie? Każdy płacze o haksy ale nikt nie może zrozumieć ,że nie gra na swoją rangę albo ,że ktos jest od niego lepszy. Mam globala i nadal gram mmy i na ostatnie 20 meczy może 3 razy ktoś byl odpalony ,a przecież tam podobno najwięcej haxow...

Zamiast płakać odpal sobie dma na rozgrzewke 5/10 min a potem mmy graj to zobaczysz ,że będziesz awansował szybko.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Co do poziomu to jest on zjebany az do Supreme ;p smurfujac LE/LEM spadl tak nisko ze szkoda komentowac, latwe do zobaczenia, ogladnijcie nawet kilka meczy GOTV

Opublikowano

Ponad miesiąc nie grałem w cs;a ale mialem g3 gralem na dmg i nie zamykałem więc jest różnica ranga, a skill

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Te haxy to tylko wymówka, mi na poziomie le-suprima trafia się hax może raz na 20 meczy. To, że ktoś wbije 30-40 fragów nie znaczy, że ma haxy. Co poziomu to spadł strasznie, teraz wbić le to największe gónwa potrafią. Taki Wardęga, albo miss rage, przecież oni nie ogarniają podstaw tej gry, nie wspominając już o jakimś aimie czy coś.

Opublikowano

haxy wymówka ? jak oglądam denko i widzę , ze koleś jedzie praktycznie cały czas po teksturach graczy z przeciwnego teamu i kilka razy zdarzy mu się skanować przez ściany gdzie nie da się tego zrobić ?

Opublikowano

Nwm ale możliwe, a w co 2 meczu cheater. Btw. mam serię 17 meczy bez wygranej 15 lose, 2 draws ;/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Zdziwiłbyś się, Silvery/Goldy grają czasem lepiej od osób w MG-DMG. I nie jest to normalne, czasem mam wrażenie że te rangi są przyznawane losowo.

Za duży hype na nią się zrobił, ludzie czitują nie da się grać. To jest śmieszne że Valve nie może poradzić sobie z cheaterami, a ESEA robi to kiedy chce i jak chce.

Dla Valve liczy się kasa - nic więcej. Nie usuną tak szybko cheaterów, bo jak zbanują kogoś to on kupi sobie jeszcze jedno konto, itd. Niestety, ale to jest zysk dla nich.

Opublikowano

Ponizej LEM zdobytego po 10 wygranych grach/remisach hackerzy sa losowo, najczesciej sporadycznie. Jezeli twoja ranga jest LEM po 10 grach, ludzi grajacych na spin bocie jest co kazda gre - i nie ma tu zadnego wyolbrzymienia. Sa to kraje Skandynawskie oraz Niemcy glownie z wlasnymi programami ktorzy graja na spin bocie i boostuja jakis plackow z niskich rang.

Jedynie gdzie jest problem z hackerami to wlasnie ten przypadek, VALVE powinno naprawic system dobierania na poziomie LEM po pierwszych grach bo sprowadza sie to do gry gdzie na 20 rozegranych gier mialo sie 2 bez spin botow. Dla chetnych moge podeslac linki do profili odpalonych + match history z 2 kont na LEM po 10 wygranych, oraz Supreme 21 wygranych gier. Wszystkie matche ze spin botami, tymi lepszymi i gorszymi (co skutkuje wygrana/przegrana) NC6OID3.png

Swoim postem nie stwierdzam ze nie ma prawa zagrac sie 10 gier z hackerami przykladowo na G2, lecz problem opisany powyzej (LEM - 10 gier) to totalna porazka ze strony VALVE.

btw

esAOBsI.png

what the kurw* f**k?4dhhtHK.png

Opublikowano

Jeszcze tak się zastanawiam... gościu chodzi z głową w dół i zabija ludzi headshotem! Zamiast Volvo to odrazu wypierdo##ć wysyła to żeby sprawdzili gracze na OV... Wtf?!

76561198180869410.png
Opublikowano

Co prawda to prawda, jeszcze pół roku temu jak grałem to cieżko było mi wyjść z golda, a teraz coraz więcej ludzi gra i w c**j dzieciaków pogrywa to poziom niesamowicie spadł, teraz takie goldy dla mnie to zera, a najlepsze jest to, że w csa miałem przerwę z 3 miesięczną i pnę się w górę niesamowicie szybko.

Opublikowano

Jeszcze tak się zastanawiam... gościu chodzi z głową w dół i zabija ludzi headshotem! Zamiast Volvo to odrazu wypierdo##ć wysyła to żeby sprawdzili gracze na OV... Wtf?!

yep

spin bot >10 obrotow na sekunde

tymczasem w VALVE - czekaja na 11 reportow (11 roznych graczy) by wyslac go do OW zamiast stworzyc system wykrywajacy osoby ktore koncza runde zbyt szybko lub ich wspolczynnik skanowania wynosi 90-100% NC6OID3.png

Opublikowano

yep

spin bot >10 obrotow na sekunde

tymczasem w VALVE - czekaja na 11 reportow (11 roznych graczy) by wyslac go do OW zamiast stworzyc system wykrywajacy osoby ktore koncza runde zbyt szybko lub ich wspolczynnik skanowania wynosi 90-100% NC6OID3.png

Kazdy de**l wiedzialby ze cos jest nie tak... 90% headshotow z glowa spuszczona w dol ...oh please c'mon... ide sobie hejtowac volvo dalej... CZESC!

76561198180869410.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...